– et design studio specialiseret i magasindesign, visuelle identiteter og koncept- og kampagnedesign.

– et design studio specialiseret i magasindesign, visuelle identiteter og koncept- og kampagnedesign.

Skovbogen
Art direction og layout af Skovbogen, en omfattende undersøgelse af de danske skoves udvikling, betydning og potentiale.
Stenbroens Jurister
Visuel identitet og website for Stenbroens Jurister, der yder retshjælp for hjemløse, stofafhængige, sexarbejdere og andre særligt udsatte, der lever deres liv på gaden.
Naturindgange - Nationalpark Kongernes Nordsjælland
Informationsskilte udarbejdet for Nationalpark Kongernes Nordsjælland.
Tourism Together – Banff National Park
Design af rapporten '10-year vision for tourism in Banff and Lake Louise' i Banff National Park i Alberta, Canada.
TOP - Tidlig Opsporing af Psykose
Visuel identitet til TOP, Region Sjællands indsats for tidlig opsporing af psykose.
Guide til Skiveegnen
Tilflytterguide til Skiveegnen lavet for Skive Kommune. Bogen er udformet som en rejseguide i pocket format, med folde-ud-kort, indstik og postkort til at trække ud.
Spatium
Logo og identitet for Spatium, en dansk research- og udviklingsvirksomhed.
Pengevirke
Løbende art direction, layout og design af Merkur Andelskasses kundemagasin
Svanemølleværket
Svanemølleværket vil om få år blive taget ud af drift, efter i 70 år at have produceret energi og varme til København. Rapporten handler om potentialet for at oprette en hub for teknologi og bæredygtighed i bygningerne.
Center for Børn og Natur
Forskningsrapporter for Center for Børn og Natur under Københavns Universitet. Centeret sætter fokus på og forsker i børns brug af naturen. Løbende layout og design af centerets rapporter.
Liberalt Oplysnings Forbund
Opdatering af Liberalt Oplysnings Forbund visuelle identitet. Rentegning af logo og udvidelse af farvepalette, samt nyt grafisk element og system for opsætning af materialer.
Dansk Selskab for Sundhedsantropologi
Logo for Dansk Selskab for Sundhedsantropologi. Foreningen arbejder på at skabe et stærkt fundament for samarbejde mellem teori og praksis, forskning og anvendt viden, på tværs af det sundhedsantropologiske landskab i Danmark.
Cafe Klare
Infohæfte om Cafe Klare, en natcafé for kvinder med 20 sovepladser. ´Hæftet er trykt med to Pantone-farver, for en særegen effekt.
Merkur Andelskasse
Rentegning af Merkurs logo og opstramning af den visuelle identitet.
Vandskabt skønhed
Analyse af livskvalitet og værdier omkring Lillebælt, udarbejdet af Strategi- og idebureauet Group NAO.
MeetDenmark
Rapport om regenerativ erhvervs- og mødeturisme i Danmark, researchet og skrevet af Dare Disrupt, for MeetDenmark, det nationale udviklingsselskab for erhvervs- og mødeturismen i Danmark.
Kampagner - Stenbroens Jurister
Diverse kampagner for Stenbroens Jurister, der arbejder med retshjælp for hjemløse, stofafhængige, sexarbejdere og andre særligt udsatte, der lever deres liv på gaden. De laver særlige rettighedskort, som de deler ud, om forskellige emner i relation til målgruppen.
Brugernes Akademi
Visuel identitet for Brugernes Akademi, en forening af og for tidligere, nuværende og pauseholdende stofbrugere. Brugernes Akademis formål er, at forbedre vilkår og rettigheder for stofbrugere i hele Danmark.
Arbejde Adler
Rentegning af Arbejde Adlers logo. Logoet er oprindeligt tegnet af Joakim Skovgaard til Landsforeningen Arbejde Adler i 1911.
Arctic
Design og layout af rapporten 'Hundested med horisont - en potentialeanalyse af en arktisk besøgsoplevelse i Hundested'.
Taastrup Idrætscenter
Nyt logo og visuelt identitet for Taastrup Idræts Center, et idrætsanlæg i Høje-Taastrup Kommune.
Københavns Universitet
Diverse rapporter og materialer for forskellige fakulteter og institutter på Københavns Universitet.
ScienceKlog.dk
Et udviklings- og forskningsprojekt støttet af Novo Nordisk Fonden og VIA. Projektetet består dels af undervisningsmateriale til pædagoger i praksis og studerende i pædagoguddannelsen, samt supplerende hjemmeside med videoer, der illustrerer forskellige sider af pædagogers arbejde med science/naturvidenskab.
Årsrapporter - Merkur Andelskasse
Løbende design, art direction og opsætning af Merkur Andelskasses årsrapporter.
Planetary Impact Ventures
Præsentationsmaterialer for Planetary Impact Ventures, der arbejder med et holistisk syn på investering, dvs. ikke ikke kun bæredygtigt eller grønt, men også regenerativt.
Hello $FirstName
Design af omslag og figurer til bogen 'Hello $FirstName', der giver en fælles definition og forståelsesmodel for personalisering. Bogen er udgivet i en international variant, samt en svensk og norsk version. Forsiderne er tilpasset og 'personaliseret' til de forskellige markeder.
Enhedslisten - Kommunalvalg 2021
Koncept, design og art direction for Enhedslisten Købehavns valgkampagne ved kommunalvalget i 2021.
LOF kursuskatalog
Kursuskataloger for LOF Øresund, som er en del af et landsdækkende oplysningsforbund.
Sikker Rantzausgade
Visuel identitet for en kampagne, som skulle skabe bedre trafiksikkerhed i Rantzausgade på Nørrebro i København.
Abstinensbehandling
Visuel identitet for Abstinensbehandling.dk, det projekt af Brugernes Akademi og Gadejuristen i samarbejde med SAND – De Hjemløses Landsorganisation og Mændenes Hjem. Hjemmesiden henvender sig både til stofbrugere, læger og pårørende.
Danelec - Årsrapporter
Grafisk tilrettelægning og layout af årsrapport for Danelec marine, som leverer elektronisk udstyr til skibsfarten.
Udeskole.nu
Undervisningsmateriale til alle landets skoler om brugen af udeskole i undervisningen. Udvikling af designkoncept, layout af læringsmateriale som både en fysisk bog og digital PDF, samt hjemmeside med videoer og rapporter.
Brugernes Pakkeri
Brugernes Pakkeri er en socialøkonomisk virksomhed drevet af og for stofbrugere. De pakker injektionsudstyr og rygekits til fx apoteker og rusmiddelcentre i hele Danmark. Design af identitet og materialer.
Support, don't punish
Logo udarbejdet for Gadejuristen, en dansk NGO, til brug i en global kampagne, der skulle skabe opmærksomhed om en bedre narkotikapolitik med øget fokus på blandt andet sundhed og menneskerettigheder.
Skriv bedre
Bog til brug i kurser målrettet offentligt ansatte, for at lære dem at kommunikere bedre og mere forståeligt.
Agillic - Candy Store
Visuel identitet til den virtuelle slikbutik, The Agillic Candy Store, som Agillic brugte som demo-platform til at vise funktionaliteten i deres marketing automation software.
CC Gruppetto
Visuel identitet (logo, holddragter og PR-materialer) for det Aarhus-baserede amatørcykel-hold, Collettivo Ciclistico Gruppetto – Team Kirurgisk Klinik Aarhus.
Mændenes Hjem
Folder for Mændenes Hjem, lavet som 2-farve tryk, sort og Pantone Red 032 U i samarbejde med Eks-Skolens - Grafisk design og tryk. Mændenes Hjem tilbyder en lang række social- og sundhedsfaglige ydelser til mennesker som er hjemløse, stofbrugere eller på anden måde udsatte.
Agillic - Årsrapport
Design og layout af Agillics årsrapport 2018.
Back to Top